Levering

De levertijd op producten is uiteraard afhankelijk van de voorraad. Wanneer een product direct voorradig is kunnen goederen direct worden afgehaald of binnen enkele dagen bij u worden bezorgd. Uiteraard vindt dit in overleg met u plaats. Voor producten van bijvoorbeeld steigerhout of specifieke maatwerk producten geldt een levertijd van circa 2 tot 3 weken maar dit kan in veel gevallen ook sneller. De levertijd zullen wij uiteraard met u communiceren zodra een bestelling is geplaatst.

Bezorging

Meubels van Furnieq worden bezorgd door Furnieq-transport. Furnieq-transport rekent voor de bezorging van meubels door heel Nederland €55,00, met uitzondering van de Waddeneilanden. Woonaccessoires worden door Furnieq aangeboden aan TNT Post. Wij rekenen hiervoor €6,75. Wanneer u een meubelstuk en een woonaccessoire besteld wordt dit uiteraard gezamenlijk bezorgd voor €55,00. Bestellingen boven de €450,00 worden door Furnieq-transport gratis bezorgd.

Retourneren

Wilt u een product retourneren? Dit kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van het product. U kunt via de mail contact met ons opnemen voor het in orde maken van de retourzending. Als extra service kunnen wij de retourzending voor u regelen. Dit zal worden uitgevoerd door onze partner Furnieq-transport die hiervoor erg gunstige tarieven rekent. De uiteindelijke kosten van de retourzending zullen worden verrekend met de eventuele retourbetalingen. Uiteraard kunt u ook zelf ook zorgdragen voor het retourneren van een product. Beschadigingen op de geretourneerde producten zijn voor uw eigen rekening. Zorg er daarom voor dat verpakkingsmaterialen en beschermfolies worden bewaard totdat de retourneer termijn is verstreken. Zorg ook altijd voor een bewijs van retourzending. Indien u van onze eigen transporteur gebruik maakt zullen zij deze aan u verstrekken.

Na ontvangst van de retour gezonden producten zullen wij de producten bekijken op beschadigingen en andere door u aangegeven gebreken. Wij zullen u vervolgens een rapport toesturen met daarin onze bevindingen en het uiteindelijke aan u te retourneren bedrag.